Kineziológia

Kineziológia

A stresszt nem elkerülni kell, hanem kezelni!

A változás életünk része, ahogy a stressz is. Új helyzetek, elvárások állítanak próba elé, okoznak megoldhatatlannak tűnő problémákat.

A kineziológia a problémához kötődő stresszt oldja, így képes leszel beindítani a testi lelki öngyógyító folyamatokat. Az oldásban szétkapcsoljuk a stresszelő eseményt és a hozzá kapcsolódó érzelmet. Ezáltal ösztönös reakció helyett választ tudsz adni a kivást jelentő helyzetre és tudni fogod, hogy mindig van választásod.

Eltörölhetjük, átírhatjuk azokat a hitrendszereket, amiket magunknak alkottunk – vagy másoktól kaptunk – és már nem szolgálnak minket. Kezünkbe adja az önbizalom, öngyógyítás, önfejlesztés és a választás lehetőségét, hogy végre felvállalhassuk önmagunkért és életünkért a felelősséget.

stressz

Amire kíváncsi lehetsz:

A kineziológia holisztikus – az embert testi, lelki, szellemi egységben – kezelő módszer. A nyugati és keleti gyógyító módszerek találkozása, mint az alkalmazott kineziológia, öt elem tan, meridiánok, akupresszúrás pontok és még sok más módszer, amely segít beindítani az öngyógyító folyamatokat. Több irányzata van, teljesség nélkül pl. Touch for Health, Stress Release, Brain Gym.
Az én kedvenc módszerem a 3in1 Concepts One Brain rendszer, amely hangsúlyt helyez az érzelmekkel való munkára.
Filozófiája szerint
– edukációs módszer (élethosszig tanuljuk magunkat),
– kliens vezetett (segítjük a klienst a folyamatban, nem „megszereljük”)
– önmagunkkért vállalt felelősség jegyében tudjuk, hogy képesek vagyunk döntést hozni (erre irányul az oldás)
– gyengéd módszer 
– biztonságos (amennyiben a facilitátor végig megy a képzési úton – én végigmentem)
Valamennyi tapasztalat benne van agyunk, testünk, így a legkisebb sejtünk memóriájában is, és ezek a blokkok feloldásra várnak. A kineziológia módszere az értő figyelem, célzott kérdések, izomteszt, különféle korrekciók, és az érzelmi stresszoldó technikák.

Nem tanácsadás és nem terápia, nem ezoterikus vagy spirituális tan. 
Nem tanácsadás, hiszen tanácsot adni a legkönnyebb, nem az vállalja a felelősséget a következményekért, aki adja. 
Nem terápia, mert ugyan érintjük a múltat és felhasználhatjuk az akkor szerzett tapasztalatot, de boncolgatni nem fogjuk.
Nem ezoterikus vagy spirtuális tan, nem rázzuk az asztalt (hidd el, ez megtörtént egy kliensemmel egy másik „kineziológusnál”), nem vetünk kártyát, nem jósolunk, nem mondom meg neked, hogy Pisti/Marcsi szerelmes-e beléd. Gyakorlati tapasztalaton alapuló, az embert (fizikai, szellemi, érzelmi és energetikai szinten) egységben kezelő módszer.
Bár varázslatos eredményeket érhetünk el vele, nem varázslat.

A kineziológia hatékony módszer, hogy tudatalatti információkat hozzunk fel tudatos szintre, amivel már ott tudunk dolgozni. A testben tárolt információkhoz izomteszttel jutunk el. A folyamatot minden kineziológiai ágnál protokoll írja le, ezen megyünk végig és jutunk el a kliensnek megfelelő megoldáshoz.
Tapasztalatom szerint a módszer gyors, eredményes és biztonságos.

Ha valamilyen pszichiátriai betegség miatt kezelés alatt állsz, sajnos nem dolgozhatunk együtt. Fenntartom a lehetőségét az együttműködés befejezésének, ha menet közben úgy tapasztalom, hogy nem vagyok hatékony a számodra, vagy kompetencia határátlépést tapasztalok.

Első alkalommal megbeszéljük a kereteket (szabályok, időpontok, lemondás, stb.) és tapasztalatom szerint ekkor több időt töltünk a problémáid feltérképezésével.
Egy kineziológiai oldás hossza 90 perc, de jó, ha hagysz magadnak utána egy kis időt a feldolgozásra és nem tőlem elrohanva esel bele a következő feladatodba.
Kényelmes ruhában érkezz! Néhány izomteszt és a mozgásos korrekciók egyszerűbbek, ha nem feszengsz az öltözéked miatt. Amúgy is, érezd kényelmesen magad nálam!
Hasznos, ha az oldásra már úgy érkezel, hogy meghatározod milyen témával szeretnél dolgozni, ha egy egész listád van – ami nem ritka – akkor válaszd ki a legfontosabbat. Még jobb, ha már egy pozitív mondatot is tudsz mondani, hogyan szeretnéd magad érezni.

A találkozónk alatt teljes és értő figyelmet kapsz tőlem. Előítéletmentesen, nyitottan állok hozzád és az ügyedhez. Természetes a titoktartásom, ami elhangzik köztünk marad.
Tőled azt kérem, ha eldöntötted, hogy velem dolgozol, bízz bennem és legyél őszinte velem. Így mindketten megalapozzuk a hatékony légkört. 

Ez nagyrészt tőled és az ügyedtől függ, átlagosan 3-5 alkalom a jellemző.
A gyakoriság lehet hetente, kéthetente, havonta. Vannak olyan klienseim, akik hosszú távon, rendszeresen járnak hozzám, többnyire havonta, hogy fejlődjenek az önismeretükben.

Telefonon vagy üzenetben tudsz bejelentkezni. Az első alkalommal beírjuk a többi találkozó időpontját.
Lemondani az alkalom előtti 48 órával tudod, utána a díj 50%-át, 24 órán belüli lemondásnál 100%-át fizeted.

Veresegyházon a saját otthonom kényelmében fogadlak, Budapesten egy bérelt helyen, ahova utaznom kell.
Az alacsonyabb árral motiválni szeretnélek, hogy gyere el hozzám Veresegyházra. Szívesen látlak!

2024 január 1-től érvényes díjak:

Már az első alkalom után jobban fogod érezni magad, de az önismeret folyamat. Hogy hányszor, és milyen gyakran találkozzunk az első alkalommal fogjuk megbeszélni. Kérlek legalább 5 alakalomra köteleződj el!