Más jóságok

Fülakupunktúra

A fülakupunktúra az ősi kínai energetikai gyógyászat része. Segítségével helyreállítható a meridiánokon a helyes energiaáramlás. Magyarországon akupunktúrát csak orvos alkalmazhat, ez alól kivétel a fülakupunktúrás addiktológia, ami az amerikai NADA protokollt használja.

Jól alkalmazható:

fülakupunktúra

Őszintén mosolygó Andi barátnőm látható a képen 🙂

Amire kíváncsi lehetsz:

A füledet fertőtlenítés után a megfelelő akupunktúrás pontokon megszúrom és a tűk 30-60 percig a fülben maradnak.  A kezelés igény szerint 6-12 alkalomból áll, javasolt a heti 3-szori ismétlés.

Ilyenkor fertőtlenítés után nagyon pici tűket ragasztok a fül megfelelő akupunktúrás pontjaira, amelyek 3-4 napig stimulálják az akupunktúrás pontokat. 1-2 nap szünet után ismételhető a kezelés.  Ezzel a megoldással nem kell várakozni, ragasztás után azonnal távozhatsz.

Általában 6-12 alkalomból áll egy kúra. A hagyományos tűs kezelés esetén első héten három, második és harmadik héten kettő, utána heti egy kezelés javasolt. A tartós tűs kezelés esetén a tűket 3-4 napig lehet bent hagyni, majd 1-2 nap pihentetés után ismét beragasztható a fül.

A szúrás nem borzasztó élmény, csak enyhe fájdalommal jár, amit légzéssel lehet enyhíteni. Egyes pontok jobban, más pontok kevésbé vagy egyáltalán nem fájnak. Illetve mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége. A férjem biztos nem vállalná be, de amit a képen látod, Andi barátnőm vidáman bírta.

Természetesen a hatékonyságot növeli, ha pl. kineziológiai oldás vagy coaching is segíti a változás folyamatát.

Telefonon vagy üzenetben tudsz bejelentkezni. Az első alkalommal beírjuk a többi találkozó időpontját.
Lemondani az alkalom előtt 48 órával tudod, utána a díj 50%-át, 24 órán belüli lemondásnál a 100%-át fizeted.

Veresegyházon a saját otthonom kényelmében fogadlak, Budapesten egy bérelt helyen, ahova utaznom kell.
Az alacsonyabb árral motiválni szeretnélek, hogy gyere el hozzám Veresegyházra. Szívesen látlak!

2024 január 1-től érvényes díjak:

Bach virágterápia

A Bach virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét a rohanó világban.

A Bach virágterápia rendszerét egy angol orvos, dr. Edward Bach alakította ki az 1930-as években és a 38 virágeszencia mindegyikét egy-egy kedélyállapothoz társította. 

A szerek kiválasztásához az egyén lelki illetve érzelmi állapotát meghatározuk meg egy beszélgetés keretében, illetve én emellet a kineziológia izomtesztjét is használom. 

A megfelelő eszenciákból álló oldatból általában 4-5 héten keresztül 4×4 cseppet kell szedni, és cseppek hatását megerősítő mondatokkal is lehet fokozni.

Ha a keverék használata hasznos lehet, kineziológiai oldás vagy coaching mellé AJÁNDÉKBA ADOM.
Rendelésre nem készítek keveréket.

bach madártej

Ernyős madártej nyílik a kertünkben.

EFT

Az Érzelmi Felszabadítás Technika (Emotional Freedom Techniques) egy nagyon könnyen megtanulható és egyszerűen alkalmazható, gyors, stresszoldó módszer.

A lényege, hogy a megfelelő meridiánpontokon ujjainkkal kopogtatunk és közben megerősítő mondatokat mondunk, majd ez beindítja az energiaáramlást, tudatosabbá teszi a problémakezelést. 

Bár vannak kollégák, akik az EFT-t önálló módszerként használják, számomra azonban nem helyettesíti a kineziológiai oldás mélységét. Ezt a technikát oldás vagy coaching mellett kiegészítésként alkalmazom, ha szükségesnek látom.

eft pontok