Coaching

Coaching

Kineziológia szemléletű life és business coaching

A coaching saját megfogalmazásom szerint a coach értő figyelme és kíváncsi kérdései annak érdekében, hogy a kliens a jelen problémáját a jövő sikerévé alakíthassa.

A sok coach között mitől leszek más – reményeim szerint hatékonyabb – a te számodra?

Attól, hogy a coaching folyamatot kineziológiai szemlélettel vezetem. Fókuszban tartom a stressz oldását, használunk kineziológiai eszközöket, mint például a Viselkedés Barométer az érzelmek és szükségletek beazonosítására, vagy egyszerű korrekciókat.

Nagy előnye a kineziológiai szemléletű life és business coachingnak, hogy akár online is alkalmazható, nem feltétlen kell személyesen találkoznunk, mint a kineziológiánál.

coaching

Amire kíváncsi lehetsz:

A coaching folyamatban kérdésekkel irányítom a beszélgetés menetét, hogy a problémádat más szemszögből lásd és megoldást találj rá. Kiindulópont a jelenlegi problémád és innen haladunk a jövő felé, amit elképzeltél magadnak.  Felkutatjuk, hogy milyen erőforrások állnak rendelkezésedre, hogy elérd a célodat.

Nem tanácsadás és nem terápia. 
Nem tanácsadás, hiszen tanácsot adni a legkönnyebb, nem az vállalja a felelősséget a következményekért, aki adja. 
Nem terápia, mert ugyan érintjük a múltat és felhasználhatjuk az akkor szerzett tapasztalatot, de boncolgatni nem fogjuk.

Coachként – bár kedvellhetlek – nem vagyok a barátnőd. Nem vagyok érzelmileg érintve az ügyeddel és veled kapcsolatban. Egy barát/nő lojális és többnyire szolidaritásból neked fog igazat adni, ha panaszkodsz. Én nem fogok veled panaszkodni, jajongani, egyetérteni vagy érzelmi alapon igazat adni neked. A célom az, hogy kívülállóként értő figyelemmel, megfelelő kérdésekkel eljuttassalak a megoldásig, döntést hozz, amiért te vállalni tudod a felelősséget.

Ha valamilyen pszichiátriai betegség miatt kezelés alatt állsz, sajnos nem dolgozhatunk együtt. Fenntartom a lehetőségét az együttműködés befejezésének, ha menet közben úgy tapasztalom, hogy nem vagyok hatékony a számodra, vagy kompetencia határátlépést tapasztalok.

Első alkalommal megbeszéljük a kereteket (szabályok, időpontok, lemondás, stb.)
Egy coaching ülés hossza 90 perc (személyes vagy online) illetve 60 perc (csak online).
Hasznos, ha az ülésre már úgy érkezel, hogy meghatározod milyen témával szeretnél dolgozni, ha egy egész listád van – ami nem ritka – akkor válaszd ki a legfontosabbat.

Az ülés során teljes és értő figyelmet kapsz tőlem. Előítéletmentesen, nyitottan állok hozzád és az ügyedhez. Természetes a titoktartásom, ami elhangzik köztünk marad.
Tőled azt kérem, ha eldöntötted, hogy velem dolgozol, bízz bennem és legyél őszinte velem. Így mindketten megalapozzuk a hatékony légkört. 

Ez nagyrészt tőled és az ügyedtől függ, átlagosan 5 alkalom a jellemző.
90 perces coaching lehet hetente, kéthetente, havonta. 60 perces hetente, kéthetente.

Telefonon vagy üzenetben tudsz bejelentkezni. Az első alkalommal beírjuk a többi találkozó időpontját.
Lemondani az alkalom előtti 48 órával tudod, utána a díj 50%-át, 24 órán belüli lemondásnál 100%-át fizeted.

Veresegyházon és online a saját otthonom kényelmében fogadlak, Budapesten egy bérelt helyen, ahova utaznom kell.
Az alacsonyabb árral motiválni szeretnélek, hogy dolgozzunk online vagy gyere el hozzám Veresegyházra. Szívesen látlak!

2024 január 1-től érvényes díjak:

Már az első alkalom után jobban fogod érezni magad, de az önismeret folyamat. Hogy hányszor, és milyen gyakran találkozzunk az első alkalommal fogjuk megbeszélni. Kérlek legalább 5 alakalomra köteleződj el!